Sprache

ACCOUNT MANAGER (m/v) Building Technologies
 
Als wereldwijde kunststofspecialist bekleedt REHAU een leidinggevende positie in de sectoren bouw, automotive en industrie. Ongeveer 20.000 medewerkers engageren zich dagelijks in ca. 170 vestigingen om de aanhoudende groei van onze zelfstandige internationale onderneming te verzekeren.

REHAU zoekt twee gemotiveerde ACCOUNT MANAGERS HVAC voor de regio's
Oost- en West-Vlaanderen
en
Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg

Ihre Aufgaben

In een gemotiveerd sales team draagt u bij tot de verdere uitbouw van onze marktpositie in het segment van de verwarmings- en sanitaire installaties.

Tot de aandachtspunten van uw veeleisende taak behoren onder meer de verwerving van nieuwe klanten en de competente opvolging van de bestaande klanten, zowel op technisch als op commercieel vlak. Als onderdeel van de premarketing van onze producten bewerkt en beheert u ook de projecten, architecten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en andere opiniemakers. Na een inwerkperiode zal u zelfstandig uw afzetgebied beheren vanuit uw home office.
Ihr Profil

U bent een ervaren professional bij voorkeur op het gebied van verwarmings- en sanitaire installaties, die graag in buitendienst werkt. Als verkoper moet u een sterke aantrekkingskracht tot techniek hebben.

U hebt ook commerciële en organisatorische vaardigheden en u overtuigt door een competent, sympathiek, servicegeoriënteerd en zelfzeker optreden. U beschikt eveneens over onderhandelingskracht, zelfmotivatie en u kan een deal positief afronden.

Stuur uw sollicitatie naar catherina.dewulf@rehau.com.

Wervingsbureaus worden gevraagd ons niet te contacteren.

Standort

Kontakt

Catherina Dewulf


N.V. REHAU S.A.
Ambachtenlaan 22
3001 Heverlee (Leuven)

E-Mail: catherina.dewulf@rehau.com